FERRUH TUNÇ ile KAYIP ÜLKENİN PEŞİNDE

Yılın son Dil-Ekin Söyleşisinde konuğumuz Şair Ferruh Tunç’la 2018’i uğurladık.

27 Aralık Perşembe günü Dil Derneği’nde gerçekleşen etkinlikte önce Şair Ahmet Telli Ferruh Tunç şiiri üzerine kısa bir konuşma yaptı ve “Eğer müzikle bir bağlantı kuracak olursak Ferruh Tunç şiiri cazla anlatılabilir” dedi.

Ferruh Tunç çoğunlukla son kitabı Bir Cümle Olmaya Geldim üzerine konuştu. Kitaptaki şiirleri yazdığı döneme ilişkin anılarını da paylaşan Tunç “Yazdıklarımız kadar yazmadıklarımızla da şairizdir”  dedi.

Sıcak ve içten bir ortamda geçen söyleşide Ferruh Tunç Bir Cümle Olmaya Geldim kitabından şiirlerle süslediği konuşmasını “Yaşasın hayat, yaşasın şiir!” sözleriyle sonlandırdı.

Etkinliğimiz için kar-kış demeden Antalya’dan gelen konuğumuz Ferruh Tunç'a ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyoruz.

• Ferruh Tunç
  • FerruhTunç